Verzend en leveringsbeleid

Natuurlijk wordt bij H&B Exclusive jouw bestelling snel, veilig en milieuvriendelijk verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 18:00u, dan wordt uw fiets de volgende werkdag bij ons opgehaald door DHL. Zo kun jij je pakketje ophalen wanneer het jou uitkomt. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden bij Bike Fixed.

Verzendkosten

Aangezien dat wij milieubewust zijn sturen wij uw fiets op in veilige milieuvriendelijk dozen met verzekering van DHL. Vandaar dat we een vaste laag verzendtarief hanteren voor heel EU €100,-.

Levertijd

Verzekerd bezorging in 1 tot 5 werkdagen in heel EU.

Verzekerd verzending

Onze pakketjes worden netjes en veilig ingepakt zodat het artikel veilig bij u aankomt. Elke fiets wordt verzekerd bij DHL op de basis van de waarde van de fiets.

Jouw pakket online traceren

Zodra u een bestelling plaatst, zult ook automatisch een mail krijgen van DHL om uw zending te traceren.

We houden je graag op de hoogte. Zo kun jij jouw bestelling online tracken als het ons magazijn heeft verlaten, dat kan door middel van de track en trace code die u per mail hebt ontvangen.

Montage

De fiets wordt voor 95% in elkaar gezet geleverd, inclusief alle accessoires die je op de foto's ziet.

In de meeste gevallen (afhankelijk van het type fiets en de maat) hoef je alleen maar het stuur te draaien en het voorwiel te monteren! en richting het bos ;)

Verpakking

Wij versturen al onze fietsen perfect gecontroleerd, rijklaar verpakt in een gesloten doos met veiligheidsverpakking zodat ze veilig bij u aankomen.