H&B Exclusive Refurbished Mountainbikes

H&B Exclusive Refurbished

Door onze jarenlange expertise in Refurbished MTB's en een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding, kan uw avontuur starten bij H&B Exclusive

Wie is

H&B Exclusive Refurbished

Wij zijn gespecialiseerd in jonge Pre Owned fietsen. Door jarenlange ervaring met Mountainbikes en racefietsen kunnen we u het juiste advies geven over uw toekomstige fiets.

H&B Exclusive, N°1 dé Europese leider in online gecertificeerde en gereviseerde mountainbikes. Met meer dan 7 jaar ervaring en meer dan 12.000 verkochte fietsen sinds 2017, zijn wij de grootste voorraadhouder in Nederland en EU met ruim meer dan 500 fietsen op voorraad.

Hoe staan wij achter onze fietsen?

Voordat wij onze fietsen inkopen, wordt er gecontroleerd wat de geschiedenis van de fietsen is.

Ook word er gevraagd hoe er mee is omgegaan en wat de reden van verkoop is. Dit is belangrijk om te weten om u goed te kunnen helpen bij aankoop van een fiets.

Voordat de fietsen vanaf de werkplaats naar de showroom gaan wordt er uitgebreid en nauwkeurig naar gekeken door onze specialist. Het gaat om een vakkundige specialist in alle sportfietsen, alles wordt schoongemaakt, gesmeerd en wanneer het nodig is worden er onderdelen vervangen. Nadat de fietsen rijklaar zijn in de werkplaats worden ze met een checklist nagelopen door een van onze collega’s.

Als alles in orde is en alle punten afgevinkt zijn is de fiets klaar om naar de showroom te gaan.

KTM Official Store | Made in Austria

Met trots presenteren wij ruim en volledig uitgebreid assoirtiment van KTM. 

KTM Bike Industries is een fabrikant van high-end fietsen(Mountainbike, Racefiets, Gravelbikes, City, Trekking On- en Offroad, MTB Fully en Hardtail, Fatbikes, Enduro, Road, Kids en E-Bikes).

Het assortiment bestaat, naast fietsen, ook uit fietsonderdelen, kleding en accessoires.

Inkoopafdeling

Bij H&B Exclusive heeft ons team van de inkoopafdeling (die uit 10 collega’s bestaat) een groot netwerk van dealers en clubs door verschillende europese landen.

Door middel van jarenlange ervaring en gemotiveerde medewerkers kunnen we altijd aan de juiste fietsen komen. Dit team is dag en nacht bezig om aan de beste fietsen te komen, die wij daarna rijklaar maken en voor de mooiste prijs aan u kunnen bieden!